Pasta de atum / Tuna Dip
Esta receita foi-me dada por uma amiga, a Isaura, e ela também tem uma receitas deliciosas.. :)
Espero que gostem tanto quanto eu!!
- 1 lata grande de atum, escorrida
- 1 cebola
- coentros
- pitada sal
- pitada pimenta
- pitada papikra em pó
- 2 c.sopa maionese ( ou mais)
Preparação:
No liquificador ou com o auxilio de uma varinha mágica, colocam-se todos os ingredientes e misturam-se todos muito bem até obter a consistência de uma pasta.
A quantidade de coentros que se colocam, depende do gosto de cada um .
Servir com tostinhas ou baguette ou outro tipo de pão.
Também fazer uma boa sandes de atum em baguette, basta ter milho, cenoura ralada, ovo cozido, tomate e alface. yummy...
In English
This recipe was given to me by a brazillian friend of mine, Isaura, and she too has some wicked recipes :)
Hope you´ll like it has much as I do!!
Ingredients:
- 1 big can of tuna (385g tuna in oil can, but drain out the oil)
- 1onion
-bunch of cilantro
- pinch of salt
- pinch of pepper
- pinch of papikra
- 2 table spoons of mayonese ( or more)
Preparation:
In a blender, mix all the ingrediants. You might need to add more mayonese, until you get the consistancy of a creamy paste. Taste to check the seasoning, might need more salt or/and peper.
The amount of cilantro you put in depends on your taste bud, so put in as much or as little as you want.
Serve with some mini toast or baguette or any other bread you like.
Suggestion: You can make a great tuna sandwich with this paste, just add a boiled egg, sliced cucumber, corn, grated carrots, sliced tomate and lettuce. Yummy...
0 comentários:
Enviar um comentário